My Cart

x
De winkelwagen is leeg

bel me terug AHallo, 

Het team van Panasol.nl, heeft al  jarenlange ervaring op het gebied van zonwering en rolluiken.

We leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een zeer concurrerende prijs. Dit is alleen mogelijk door onze kosten zo laag mogelijk te houden.

Wij zijn twee neven en vormen de drijvende kracht achter ons familie bedrijf. Het samenbrengen van de mensen en bedrijven die met liefde voor hun vak, hun jarenlange ervaring en alleen maar denken aan het belang van de klant, was voor ons een hele uitdaging. Maar we zijn er zeker in geslaagd om deze groep mensen bij elkaar te brengen.

Op onze site kunt u zien dat we een met zorg uitgezocht, uitgebreid assortiment aan zonwering en rolluiken kunnen aanbieden. We hebben voor iedere situatie een passende oplossing.
Hoog, breed, kort, lang, groot, klein, we hebben het allemaal.

Een uitgebreide keuze aan kleuren en doeken, zorgen ervoor dat u altijd vindt wat u zoekt.

Ons assortiment bestaat uit diverse productgroepen:

  • Knikarmschermen (terrasschermen)
  • Uitvalschermen
  • Screens
  • Rolluiken
  • Markiezen
  • Raamdecoratie

Binnen deze productgroepen is er voldoende keus om voor uw situatie het juiste product te vinden. Voor alle producten uit ons assortiment geldt dat ze leverbaar zijn met verschillende soorten bediening, zowel hand als elektrische bediening d.m.v. schakelaar of afstandbediening.panasol busje

Voor het opmeten kunt u terecht bij onze duidelijke instructie en komt u er toch niet uit of is de situatie u te complex, dan is er altijd nog de mogelijkheid om ons een foto van de situatie te mailen of gebruik te maken van onze meet service. Zo bent u er altijd zeker van dat het bestelde product goed tot zijn recht komt.

Kijkt u gerust eens rond op onze site en laat u verrassen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht via het contactformulier. Wij zullen altijd snel een antwoord geven waar u ook daadwerkelijk wat mee kunt.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Panasol.nl

 

lijn plaatjes