My Cart

x
De winkelwagen is leeg

bel me terug A

Knikarmschermen,

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras, in uw tuin, op een dakterras, balkon of andere plaatsen waar u zonwering en vrije onderdoorloop nodig heeft.

De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras. en, niet geheel onbelangrijk, ze scheppen een fijne, zomerse sfeer.

Knikarmschermen zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn "open" systemen waarbij het doek niet is beschermd, half "open" systemen waar alleen het doek aan de bovenkant is beschermd en gesloten cassette systemen waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd.

Hieronder ziet u diverse modellen die allemaal hun eigen kenmerken en prijs hebben. Kijkt u gerust eens rond en laat u verbazen door de mogelijkheden die er zijn. Vergeet vooral niet naar onze uitgebreide bedieningsmogelijkheden en doekcollectie te kijken.