My Cart

x
De winkelwagen is leeg

bel me terug A

 

Rolgordijnen

rolgordijn-vrolijk-blauw-uni-std1.png

Rolgordijnen zijn een goedkope en multifunctionele oplossing voor vele situaties. Ze zijn geschikt voor ieder raam in uw huis. 

Wilt u minder inkijk in uw keuken? De slaapkamer van uw kind verduisteren? Uw eigen slaapkamer wat meer sfeer geven? Of dat laaghangende zonnetje uit uw televisie houden? Bij Panasol.nl vind u rolgordijnen van hoge kwaliteit waarmee u dit allemaal kunt bereiken.

gratis verzending door NL

En dat tegen een zeer scherpe prijs. Onze rolgordijnen zijn simpel te monteren, hebben een degelijke, aluminium onderlat die zorgt dat het rolgordijn altijd mooi strak hangt en een mooie uitstraling geeft.

Ook zijn ze uit te voeren met diverse opties om het geheel aan uw smaak aan te passen. 

 U heeft de keuze uit een uitgekiende collectie stoffen zoals, lichtdoorlatende, verduisterende of zelfs gerecyclede stoffen. Ook de bedieningsketting is er in drie verschillende uitvoeringen, waaronder één met een luxe koordgewicht in diverse kleuren, die ervoor zorgt dat de ketting altijd netjes strak hangt en een extra uitstraling geeft aan uw rolgordijn.

 

   

Ga snel kijken en laat u verrassen!

 

 

Half-lichtdoorlatende stoffen 

De uni-stoffen van Panasol.nl, zijn half-lichtdoorlatend. Deze zijn dus uitermate geschikt tegen inkijk, verblinding door de zon en om sfeer in uw huis te creeëren. Er is een ruime keuze aan kleuren, zodat er altijd iets naar uw zin tussenzit. Een goedkope, simpele en mooie oplossing voor in uw interieur.

Verduisterende stoffen 

Heeft uw kind moeite om in slaap te komen in de zomer omdat het lang licht is? Werkt u ’s nachts en kunt u overdag moeilijk slapen omdat het niet donker genoeg is in uw slaapkamer? Heeft u ’s avonds last van die lantaarnpaal bij u voor de deur? Dan zijn de verduisterende stoffen van Panasol.nl een uitkomst! Er is tijdens de productie een extra coating toegevoegd en die zorgt ervoor dat er praktisch geen licht doorheen schijnt. Ondanks deze coating, hebben de stoffen aan zowel de voor- als de achterzijde dezelfde kleur. Dit stelt u in staat om uw huis toch een mooie uitstraling te geven.

Eco stoffen 

De eco stoffen van Panasol.nl, zijn gemaakt uit 100% gerecycled materiaal. De Planet collectie is vervaardigt uit PET flessen (wel 6 per vierkante meter). Voor de Ren collectie wordt gebruik gemaakt van 100% katoen wat overblijft uit de kledingindustrie. Dus wilt u een “groen” rolgordijn en toch de keuze hebben uit diverse mooie kleuren? Kies dan voor de Eco collectie!

kleurstaal aanvraag

Resultaten 1 - 3 van 3
Resultaten 1 - 3 van 3