My Cart

x
De winkelwagen is leeg

bel me terug A


Zipscreens,

Zipscreens zijn de ideale oplossing voor ruimtes die erg warm worden in de zomer. Omdat een screen dicht tegen het raam aanzit, komt er praktisch geen zonlicht binnen. Overdag is het wel mogelijk om door het doek, van binnen naar buiten te kijken. Het geeft dus geen opgesloten gevoel.

De Solid screen is een klasse apart. Doordat het doek met een rits door de zijgeleiders loopt, blijft het doek strakker dan bij de standaard screens. Dit is ideaal voor grotere oppervlakken en tevens maakt het de screen ook windvaster.

  • De screen is standaard verkrijgbaar in technisch zilver, créme wit (RAL 9001), wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7016). Tegen meerprijs is iedere RAL kleur mogelijk.
  • Hij wordt standaard geleverd met een Topstar motor met draaischakelaar, maar is uiteraard ook leverbaar (tegen meerprijs) met diverse andere elektrische bedieningen.

- Model 85 & 95 zijn de lichtere uitvoeringen met een maximale breedte van 300 cm voor de 85 en 325 cm voor de 95. De maximale hoogte is voor de 85, 200 cm en voor de 95, 300 cm.

- Model 105 is wat steviger uitgevoerd en geschikt voor en grotere breedte.
De maximale breedte van dit model is 400 cm. Dit geldt echter niet voor alle hoogtes (zie prijslijst).

Het doek kunt u kiezen uit onze standaard screendoek collectie. (zie productpagina)
LET OP! Op doeken groter dan 6m², zit geen garantie.

Hieronder vind u de diverse modellen in verschillende prijsklassen en toepassingsgebieden. U zult zien dat de mogelijkheden, eindeloos zijn.